TEST: Blinks – A board game System

Dit is een pakketje waarnaar ik heb uitgekeken. De blinks zijn aangekomen na een hele tijd wachten. En ze zijn leuk, zeker als ik de kinderen moet geloven.

Ik heb meteen 1 uitbreiding mee besteld en dat is zeker een aanrader, je kan dan aan de slag met 12 links in de plaats van 6. Zeker als je met meerdere wil spelen is dat wel aangenaam.

Applicatie: er is geen app nodig de spellen werken door de de links aan te zetten en diegene waarvan je het spel wil spelen ingedrukt te houden.

Materiaal: de Links komen in een speldoos. In de doos zitten er dan de Blinks en een houdertje om de Blinks samen te houden als je ze ergen meer naar toe neemt. Het magnetische van de blinks zorgt ervoor dat alles mooi samen blijft zitten.

De Blinks zijn van een degelijk materiaal en werken erg goed.

Iedere Blink heeft zijn eigen spel, dus hoe meer verschillende blinks dat je hebt hoe meer variatie er is.

Gebruik: De meeste spellen kan je alleen spelen of met anderen. Dat maakt het zeker leuker. Het vergt voor sommige spellen wel wat uitleg vooraleer je weet wat er van je verwacht wordt. Eens een Blink zijn spel doorgegeven heeft aan de andere Blinks kan je starten met dat spel. Het is erg vernuftige gemaakt en ik vind het een topper. Zelfs na enkel maanden is het nog steeds leuk om eens tussen door te doen.

CONCLUSSIE:

De Blinks zijn zeker een aanrader voor iedereen die wel van een spelletje houdt, met wat interactie. Je zit op zijn minst niet achter een scherm. Het aanleren van de meeste spellen gaat zeer vlot en de batterijtjes houden het wel redelijk lang uit. Dit is dan ook het enige nadeel/voordeel. Je moet de batterij vervangen, maar dat maakt ook, dat het toestel veel langer kan blijven meegaan.