Test Kickstarter – Go Cube

Hier zijn de bevindingen van de go-cube. De verpakking was in elk geval al degelijk en de kubus voelt ook zo aan.

Na het installeren van de app is het eenvoudig om de kubus op te lossen.

ONZE BEVINDINGEN

De Applicatie: De app maakt het mogelijk om de kubus op te lossen, het te leren om de kubus op te lossen en om spelletjes ermee te spelen. Het is overzichtelijk weergegeven en kan zelfs je tijd loggen.

Het materiaal: Het is een degelijke kubus die vlot toelaat om te draaien, zoals het hoort. er zit een led licht onder om aan te geven dat er een verbinding is of om aan te geven dat je goed bezig bent. Het is een leuke extra. Het laden gaat redelijk vlot. Een nadeel is dat de bleutooth aan blijft staan ook als je de kubus niet gebruikt.

Gebruik: Het is een leuke manier om te leren een kubus op te lossen. de app toont welke bewegingen je moet maken om de kubus op te lossen. Het is een leuk gegeven als je iets met kubussen hebt, anders is het een leuk gadget.

CONCLUSSIE

Dit is zeker een gadget dat je kan leren om kubussen op te lossen. Ik heb wel gemerkt dat als je de kubus niet gebruikt en de kubus niet opgelost is, hij de kleuren niet herkent en je op een foute manier verder helpt. Dus zeker de kubus opgelost bewaren om dit te voorkomen. Het is ook jammer dat er geen standaard of draadloze manier is om de kubus op te laden. Nu ben je afhankelijk van een speciale connector om de kubus op te laden.