Arcadekast – deel 5

Knoppen installeren, het testen kan gaan beginnen

Ik heb het idee gekregen om een arcadekast te bouwen. Het idee volgt verder om nog eens iets te maken. En na een reeks ambachtelijke houtbewerking…. Na wat opzoekwerk op het internet, leek het me een haalbaar project.

Dus met andere woorden de gaten zijn nu in orde. De knoppen passen erin en dan kom het aan om de aansluitingen van de knoppen met de MX-10 dual player. Met de plannetjes erbij lukt het aardig, maar ik heb maar 8 knoppen per speler voorzien. Dus ik moet nog een zien hoe ik ze het beste toewijs.

De onderkant van de knoppen
De knoppen met het binnenwerk erin. Ze zijn nog niet aangesloten.
Zo ziet het eruit in de kast. Er gaan wel nog 2 knoppen bijkomen langs speler 1 en speler 2 omdat nodig gaat zijn om extra functies toe te kennen.